Verzenden & Retourneren


Bedenktijd & retour

 

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 4,10 euro per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@foranother.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 


Levertijd & verzendkosten

 

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk af te leveren.

Wij versturen onze pakketten dagelijks (maandag t/m zaterdag) met PostNL.
Als je voor 15:00 uur je bestelling plaatst, doen wij ons uiterste best om dezelfde dag nog je bestelling bij PostNL aan te bieden. PostNL bezorgt de pakketten in Nederland meestal de volgende dag behalve op zondag, maandag en feestdagen. 

Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van je bestelling iets langer duren.

 

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag (behalve maandag) tussen 9:00 en 18:00 uur plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 


Contact

 

De klant is koning! Mocht je vragen hebben over het een of ander dan kun je ons bereiken middels de volgende gegevens:

Foranother
Tel: 06-57886194
Mail: info@foranother.nl

Tweede Kostverlorenkade 123-1

1053 SC Amsterdam

KVK: 78751721

BTW: NL003376257B77